Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
chilli flakes (opcjonalnie) to taste1 pinch
-
dried spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.9 mg
Białko
12 g
Kalorie
1551.2 kJ /
370.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min.
Tomato and Bacon Spaghetti
35min.
Tomato and mushroom spaghetti
30min.
Chicken and Mushroom Rice
55min.
Salmon and Mushroom Rice
1hod.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min.
Spicy Beef with Red Peppers
30min.
Orange Sponge Cake
1hod.
Pistachio Cream Pasta
30min.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min.
Spaghetti Carbonara
40min.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min.