Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
bacon lardons (opcjonalnie)100 g
-
fresh mushrooms sliced80 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
chilli flakes (opcjonalnie) to taste1 pinch
-
dried spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.9 mg
Białko
12 g
Kalorie
1551.2 kJ /
370.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Boiled Long Pasta
20 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min