Urządzenia i Akcesoria
腌青菜炒蘑菇
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 人份
Składniki
-
青菜300 克
-
盐10 克
-
油20 克
-
蘑菇 一切四200 克
-
盐 约1/4茶匙2 克
-
白砂糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
4861 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1068.6 kJ /
255.4 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny