腌青菜炒蘑菇

3.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 人份

Składniki

  • 青菜
    300 克
  • 10 克
  • 20 克
  • 蘑菇 一切四
    200 克
  • 约1/4茶匙
    2 克
  • 白砂糖
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 4861 mg
Białko 10.7 g
Kalorie 1068.6 kJ / 255.4 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...