Urządzenia i Akcesoria
孜然藕丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
水500 克
-
莲藕 去皮,切约1.5厘米丁,冲洗去除淀粉质沥干400 克
-
油15 克
-
生抽10 克
-
孜然粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
294.1 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
490.3 kJ /
117.3 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心蔬食
10 Przepisów
Chiny
Chiny