孜然藕丁

孜然藕丁

3.9 27 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 500 克
  • 莲藕 去皮,切约1.5厘米丁,冲洗去除淀粉质沥干
    400 克
  • 15 克
  • 生抽
    10 克
  • 孜然粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 294.1 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 490.3 kJ / 117.3 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...