茭白炒肉丝

茭白炒肉丝

3.4 14 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 胡萝卜 切条
    20 克
  • 猪肉 切条
    100 克
  • 茭白 切条
    250 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.585 g
Kalorie 366 kJ / 87 kcal
Tłuszcz 5.198 g
Błonnik 1.475 g
Węglowodany 3.216 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...