Urządzenia i Akcesoria
豆豉炒辣椒
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
豆豉15 克
-
蒜头 切片4 瓣
-
新鲜青辣椒 选用樟树辣椒250 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
658.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
790.3 kJ /
188.9 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手家常菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny