豆豉炒辣椒

4.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 豆豉
    15 克
  • 蒜头 切片
    4 瓣
  • 新鲜青辣椒 选用樟树辣椒
    250 克
  • 生抽
    15 克
  • 约1/4茶匙
    1 - 2 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 658.2 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 790.3 kJ / 188.9 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...