青椒炒牛肉丝

青椒炒牛肉丝

3.6 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 20 克
  • 牛肉 选用牛柳切丝
    120 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 青椒 切丝
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 426.4 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 556 kJ / 133 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...