Urządzenia i Akcesoria
青椒炒牛肉丝
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
油20 克
-
牛肉 选用牛柳切丝120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
糖1 小撮
-
料酒20 克
-
青椒 切丝300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
426.4 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
556 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny