Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Olive Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1101.4 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
78.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Painted Green
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Pizza Dough
1 godz.
Gerbeaud Cakes
1 godz. 20 min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Pita Bread
2 godz.
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Mini Frittatas
35 min
Maple Buttermilk Biscuits
25 min