Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
9 oz
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
275.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
572.1 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramels
3 godz. 40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Skinny Lemon Ginger Sour
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Grilled Pineapple Salsa
20 min
Béarnaise sauce
15 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Aji Verde Sauce
10 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min