Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
9 oz
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
275.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
572.1 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Basic Basmati Rice
35 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Hollandaise Sauce
15 min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
Mashed Potatoes
50 min