Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 tbsp water
  • 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)
  • 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp ground smoked paprika
    lub 1 tsp paprika
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 oz
Kalorie
572.1 kJ / 136.7 kcal
Białko
1.4 g
Węglowodany
1.3 g
Tłuszcz
14.3 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
0.2 g
Sód
275.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy