Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
9 oz
Składniki
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcjonalnie)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
275.6 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
572.1 kJ /
136.7 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Brown Sugar Spice Rub
5 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Béarnaise Sauce
20 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Pimento Cheese Puffs
30 min
Salted Caramel Ice Cream
30 min
Caesar Salad
30 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min