![Sun-dried Tomato Butter Sun-dried Tomato Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6BF5CC53-D612-4954-B41B-42CBE37E59B7/Derivates/ea599612-45c6-4a34-a913-0600f3a8e4ff.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 10 fresh basil leaves
- 2 oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 8 oz unsalted butter, diced
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 697.1 kJ / 166.6 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 78.8 mg
Alternatywne przepisy
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Pumpkin Spice Mix
5min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Lavender Fizz
1h 5min
Cranberry Pear Cider
25min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Basil Peach Sorbet
10min
Cucumber Lime Sorbet
8 Std. 10 Min