![Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C69CB645-D888-4EF0-81EC-F4798B6FF112/Derivates/8b68cfe1-8dbc-4e2d-a5f2-3c07d5bab2db.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz fresh peaches, peeled, cut in pieces
White Pepper Citronette
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed
- 1 - 2 pinches salt
- 1 pinch ground white pepper
Shrimp
- 12 oz large raw shrimp, peeled and deveined
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinch salt
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed
- water, to fully submerge bag (not higher than the max fill level)
- salad greens, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 323 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cod with Citrus Butter
50 Min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1klst 50 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Shrimp and Grits
1klst 50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min