Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux (2 oignons env.)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates nature
- 1 c. à café bombée de basilic frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1023.9 kJ / 244.7 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 37.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 261.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux champignons
30min
Cheesecake sans cuisson au basilic
4h 20min
Plateau de douceurs sucrées et salées pour maman
20min
Oladis (RU)
20min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Smoothie vert
5min
Risotto
30min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Chapelure
10min
Saumon à la sriracha et purée d'édamame-petits pois
1h 20min
Linguine alle vongole
45min
Muffins aux fruits rouges
30min