Butternut Squash and Ginger Soup

Butternut Squash and Ginger Soup

3.7 112 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • oil
    ½ oz
  • fresh ginger
    ½ oz
  • butternut squash cut into pieces
    14 oz
  • potatoes cut into pieces
    3 ½ oz
  • cashews raw
    2 oz
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • ground white pepper
    2 pinches
  • water
    26 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 166 kcal / 697 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...