Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz oil
- ½ oz fresh ginger
- 14 oz butternut squash, cut into pieces
- 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
- 2 oz cashews, raw
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground white pepper
- 26 oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 697 kJ / 166 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Carrot Ginger Soup
20min
Leek and Potato Soup
40min
Creamy Mushroom Soup
25min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Pea Soup
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Tomato Basil Soup
40min