Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
aged sharp cheddar cheese cubed (1 in.)6 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
vegetable broth32 oz
-
broccoli florets in pieces (1 in.)20 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
bread, toasted to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773 mg
Białko
11 g
Kalorie
1284 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min