Squid and Shrimp Risotto
TM6 TM5

Squid and Shrimp Risotto

4.0 (9 ocen)

Składniki

  • 15 large shrimp
  • 3 oz extra virgin olive oil, divided
  • 3 garlic cloves, divided
  • 28 oz water
  • 6 oz red onion, quartered
  • 10 ½ oz squid, sliced into rings (½ in.)
  • 2 oz white wine
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 tsp dried parsley
  • 1 pinch saffron threads
  • 9 oz Arborio rice
  • 1 tsp salt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
558 kJ / 133 kcal
Białko
6.4 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy