Urządzenia i Akcesoria
Squid and Shrimp Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
15 portions
Składniki
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
558 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Tuna Tapenade
5 min
Salmon Tartare
10 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Garlic Shrimp
35 min