Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil5 oz
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes cut into pieces35 oz
-
salt1 tsp
-
bread crumbs white (from day old bread)5 oz
-
vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1048.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1704.9 kJ /
407.5 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 Min
Brown Sugar Baked Beans
45 Min
Cashew and Cacao Smoothie
5 Min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 Std. 30 Min
Tamale Pie (Anna)
1 Std. 30 Min
Soubise Sauce
30 Min
Quick Refried Beans
20 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 Min