Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 oz
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
85 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
207.3 kJ /
49.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Lemon Risotto
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min