Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 oz
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
85 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
207.3 kJ /
49.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Steamed Shrimp
20 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Creamy Mushroom Soup
25 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min