
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de sucre
- 130 g de beurre froid, en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 30 g d'expresso
- 40 g de cacao en poudre
- 200 g de farine de blé
- 50 g de chocolat blanc en morceaux
- 60 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 152 kcal / 636.1 kJ
- Białko
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Sód
- 16.8 mg