Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pepinos en vinagre en trozos (3-4 cm)
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 350 g de remolacha cruda en trozos (3-4 cm)
- 500 g de agua
- 250 g de papas en trozos pequeños (aprox. 1 cm)
- 100 g de arvejas congeladas
- 100 g de chucrut en conserva (opcjonalnie)
- 50 g de cebolla de verdeo en rodajas finas
- 60 g de aceite de girasol
- 20 g de vinagre blanco (opcjonalnie)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 ramitas de eneldo fresco y un poco más decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 583 kJ / 139 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20 min
Sopa cremosa versátil
45 Min
Ensalada de cuscús con dátiles y almendras
15 Min
Sopa cremosa versátil
45 Min
Huevos con salsa de hierbas y galletas de Pascua
50min
Buñuelos de acelga
45 Min
Pudin Abade de Priscos
2小时 10 分钟
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2小时 15 分钟
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1小时
Pimientos confitados con ajos dorados
30min
Grisines integrales con sésamo
2 Std.
Helado de palta y banana
5 dk