Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g de remolacha cruda pelada y en trozos (ver sugerencia)
- 500 g de agua
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de cebolla de verdeo
- 90 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 1067.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con mousseline y cous cous
Brak ocen
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
Brak ocen
Papas y aceitunas negras
Brak ocen
Galletitas tiernas de zanahoria, avena y naranja
50min
Ensalada de sobras de pollo y kimchi
15min
Snacks de helado de plátano y crema de cacahuate (veganos)
6h 30min
Mojito virgen de maracuyá
10 min
Budín de frutos secos
35 Min
Trago Medio y Medio
5 min
Polenta gratinada
45min
Medialunas de manteca
5h 30min
Budín de pan
3h