Spinat-Dip

Spinat-Dip

4.8 111 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 g

Składniki

  • Schalotte
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter
    20 g
  • Blattspinat in Stücken (3 cm)
    150 g
    150 g Babyspinat
  • Frischkäse
    150 g
  • Feta in Stücken
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 450 g

Sód 5075 mg
Białko 28 g
Kalorie 4221 kJ / 1009 kcal
Tłuszcz 93 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 47 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...