Risotto aux champignons (TM6)

Risotto aux champignons (TM6)

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portion

Składniki

  • 30 g parmesan coupée en morceaux
  • 30 g d'échalotes
    30 gramme oignon
  • 30 g de beurre non salé
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 325 g riz spécial risotto, type arborio (par exemple, Arborio)
  • 60 g vin blanc sec
  • 1 - 2 c. à soupe bouillon de légumes en pâte (voir Conseil)
  • 255 g champignon frais en tranches
  • 700 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 462.2 kcal / 1933.8 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 69.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 110.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...