Corbeille de lapins et d'œufs brouillés

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 pièces

Składniki

  • 250 g de farine et un peu plus pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
  • 120 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 6 œufs
  • 100 g de lait
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche et un peu plus pour saupoudrer.
  • ¾ de c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 138 kcal / 575 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 44 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...