
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g d'eau
- 700 g de farine à pain
-
1
c. à thé levure boulangère sèche
lub 3 ½ c. à thé de levure fraîche émietté - 2 c. à thé sel
- de farine à pain à dépoussiérer
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 145.7 kcal / 609.6 kJ
- Białko
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 260.5 mg