Spezzatino di vitello nel pane

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di farina
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di carne di vitello a cubetti (circa 5 cm)
    800 g
  • di coriandolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di basilico, fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di pancetta a cubetti
    200 g
  • di cipolle a fette
    500 g
  • di rum bianco
    40 g
    40 g di brandy
  • di pomodoro a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di cipollotti in anelli sottili
    100 g
  • di erbe aromatiche miste, fresche (rosmarino, menta e timo, vedi consiglio)
    25 g
  • di vino rosso, secco
    100 g
  • di fondo di manzo
    300 g
  • di pane di segale (circa 1000 g)
    1 pezzo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 884 kcal / 3696 kJ
Białko 65 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 159 g
Błonnik 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie