Potato gnocchi
TM5 TM6

Potato gnocchi

3.6 (17 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, in chunks (3 cm)
  • 1000 g water
  • 800 g floury potatoes, peeled and sliced
  • 300 - 350 g flour
  • 250 - 300 g flour, plus extra for dusting
  • 1 ½ - 2 tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1410 kJ / 337 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
65.4 g
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy