Urządzenia i Akcesoria
Potato gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Empanada pastry
45 min
Pink Moon Milk
10 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Gnocchi
1 godz. 40 min
Crème Pâtissière
15 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 godz. 15 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Baklava with Walnuts
3 godz.
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2 godz. 30 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 min