Urządzenia i Akcesoria
Potato gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Barbecue Butter
15 min
Baked falafel kofta
Brak ocen
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min