Urządzenia i Akcesoria
Potato gnocchi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1410 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Floating islands
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 godz.
Smoked Chocolate Mousse
45 min
Eggnog
4 godz. 40 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Polenta
1 godz.
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 godz. 45 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 godz.