Pommes au caramel effrayantes

Pommes au caramel effrayantes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 morceau

Składniki

  • 8 pommes lavés, séchés et égrappés (2½ in. de diamètre)
  • 30 g de beurre non salé froid, en 1 cube (environ 1 in. x 1 in. x 1 in.)
  • 255 g de sucre
    255 g de cassonade
  • 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses (min. 30% de matières grasses)
  • 1025 g d'eau
  • 1 c. à thé de jus de citron
  • vermicelles de couleur noir, orange, blanc
  • 60 g de vinaigre

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 340.8 kcal / 1426.1 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 57.3 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Sód 17.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...