Urządzenia i Akcesoria
Sushi Waffles
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
670.5 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
3711.9 kJ /
887.2 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
103.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9h 20min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1h
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Pizza Mummy
1h 20min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
French Onion Soup (TM5)
1h
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Apple Marinade
10min
Limoncello
192h 30min
CosNOpolitan Mocktail
45min