Urządzenia i Akcesoria
Sushi Waffles
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 pieces
Składniki
-
sushi rice400 g
-
water875 g
-
oil for brushing waffle maker
-
crème fraîche400 g
-
wasabi paste to taste15 - 30 g
-
lime juice, freshly squeezed plus extra for drizzling10 g
-
honey10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless cut in thin slices (see tip)250 g
-
tuna, sashimi grade250 g
-
prawns, cooked16
-
mango, ripe cut in thin slices1
-
avocado cut in thin slices1
-
cucumber (cut in long strips lengthways with a vegetable peeler)8 slices
-
lime cut in wedges1
-
salmon roe8 tsp
-
nori seaweed crumbled1
-
sesame seeds black and white, for sprinkling
-
sriracha sauce for sprinkling
-
lime juice, freshly squeezed for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
670.5 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
3711.9 kJ /
887.2 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
103.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Beef Casserole
40min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20min
Courgetti Carbonara
40min
Pickled Grated Carrots
45min
Raw Asian Salad
10min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
1h
Liver Cake
1h 50min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Ground Coffee
5min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min