Urządzenia i Akcesoria
銀魚莧菜羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
高湯 (魚、雞、蔬菜高湯皆可)200 克
-
鹽 依高湯鹹度調整¼ 茶匙
-
莧菜 去粗梗和莖,只取葉、切段220 克
-
太白粉 與20克水調勻2 茶匙
-
魩仔魚50 克
-
魚露¼ 茶匙
-
香油少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.1 g
Kalorie
496 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan