Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna al cioccolato
- 75 g fecola di patate
- 75 g farina
- 30 g cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 150 g zucchero
Ganache al cioccolato e amarene
- 400 g di panna fresca liquida
- 60 g di sciroppo di amarena
- 600 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
Terminare la preparazione
- 200 g di panna fresca liquida
- latte q.b. per bagnare
- 100 g di amarene sciroppate
- foglioline di menta fresca q.b. per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3796.3 kJ / 907.3 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 63.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 36.9 g
- Błonnik
- 10.1 g
- Sód
- 88.3 mg
Alternatywne przepisy
Plumcake al mascarpone
2 Std.
Latte fritto genovese
5 Std. 40 Min
Broéto chioggiotto
1ωρ. 10 λεπτ.
Tartufini cocco e fragole
2 Std. 20 Min
Waffle rosa alla frutta
30 λεπτ.
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
1h 5min
Gelatine limone e zenzero
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini plumcake soffici allo yogurt
1ωρ.
Fiocchi di neve
5ωρ.
Tortine all'arancia e cioccolato
2 Std.
Graffe di Carnevale
4 Std.
Calzone fritto
5ωρ.