Crostata torronata

Crostata torronata

4.7 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 fette

Składniki

Pasta frolla
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro freddo, a tocchetti
  • 120 g di zucchero
  • 3 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • 135 g di albumi (circa 4 albumi)
  • 200 g di frutta candita mista a tocchetti

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 435.9 kcal / 1823.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 68.1 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 88.1 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Sód 2.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...