
Urządzenia i Akcesoria
Crostata torronata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 fette
Składniki
Pasta frolla
-
300 g di farina tipo 00
-
150 g di burro freddo, a tocchetti
-
120 g di zucchero
-
3 tuorli
-
1 pizzico di sale
-
3 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
-
200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
-
200 g di zucchero
-
135 g di albumi (circa 4 albumi)
-
200 g di frutta candita mista a tocchetti
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
435.9 kcal /
1823.9 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
68.1 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
88.1 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
2.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® RockStars
5 Przepisów
Włochy
Włochy