Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1010.7 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Peeler Warm Potato Salad
45 min
Spidey Chicken à la King
40 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 godz.
Meatball Subs
55 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Jalapeño Poppers
1 godz.