Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Rosemary Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
leg of lamb semi-boneless28 oz
-
fresh rosemary4 - 5 sprigs
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
water divided38 oz
-
Yukon gold potatoes small or cut in quarters28 oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 oz
-
ground smoked paprika½ tsp
-
honey½ oz
-
olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1010.7 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
2742.6 kJ /
655.5 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Rosé Cream Puff Pastry
3 godz. 30 min
Blue Cheese and Pear Dip
10 min
Beef Stroganoff
40 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Apple Onion Tea
15 min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Ground Beef Taco Filling
25 min