Urządzenia i Akcesoria
Focaccia pomodorini e olive
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
5 g di zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
550 g di acqua
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
200 g di farina manitoba
-
35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
pomodorini a piacere, tagliati a metà
-
olive denocciolate a piacere
-
sale grosso a piacere
-
origano secco a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
652.3 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1525.7 kJ /
364.7 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
65.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Panini al latte e burro
3 godz. 30 min
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Focaccia barese
4 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.
Grissini cipolla e pancetta
3 godz.
Panini croccanti
24 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Focaccia millebolle
28 godz.
Focaccia
6 godz.