Cheesecake alle ciliegie

Cheesecake alle ciliegie

4.9 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 fette

Składniki

Base
  • ½ limone, preferibilmente biologico
  • 100 g di zucchero
  • 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
  • 80 g di burro molto morbido, a pezzi
Crema ai formaggi
  • 50 g di latte
  • 6 g di gelatina in fogli
  • 250 g di mascarpone
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Composta di ciliegie
  • 50 g di zucchero
  • 300 g di ciliegie snocciolate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 400.2 kcal / 1674.6 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 31.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 15.7 g
Sód 321.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...