Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 100 g di zucchero
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 80 g di burro molto morbido, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli
- 250 g di mascarpone
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Composta di ciliegie
- 50 g di zucchero
- 300 g di ciliegie snocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 321.6 mg
Alternatywne przepisy
Mousse alla frutta con palline di popcorn
Keine Bewertungen
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Barrette di frozen yogurt e fragole (TM6)
6 Std. 10 Min
Baci di dama alle nocciole
2 Std. 30 Min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1óra 30p
Cheesecake al Prosecco
5hod.
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30min
Japanese pancake
30p
Palline cocco e lampone
3h
Ciambellone all'uva
1óra
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min