Gelo di anguria

Gelo di anguria

3.7 48 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di polpa di anguria senza semi (1000 g di succo di anguria)
    1400 g
  • di zucchero
    125 g
  • fiori edibili (di gelsomino)
    6
  • di amido di mais (maizena)
    90 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 197.8 kcal / 827.5 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 40.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 6.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...