![Sautéing 7 oz Bell Pepper Sautéing 7 oz Bell Pepper](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AE8128F5-335B-4191-B1FF-39466D01E416/Derivates/264660AA-07F5-4B8A-9EFF-89CBAEA79B5E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil - 7 oz bell pepper, de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)
- Wartości odżywcze
- na 7 oz
- Kalorie
- 942 kJ / 224 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Asparagus Sauté
15min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Broccoli Sauté
20min