Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Bell Pepper
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 oz
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
bell pepper de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 7 oz
Sód
4 mg
Białko
2 g
Kalorie
942 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Asparagus Sauté
15 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min