Sautéing 7 oz Bell Pepper

Sautéing 7 oz Bell Pepper

4.7 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
7 oz

Składniki

  • oil
    ½ oz
    ½ oz extra virgin olive oil
  • bell pepper de-stemmed, de-seeded, julienned (¼ in.)
    7 oz

Wartości odżywcze na 7 oz

Kalorie 224 kcal / 942 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...