Urządzenia i Akcesoria
Meat Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
14 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves5
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil½ oz
-
dry red wine4 oz
-
4 oz waterbeef broth4 oz
-
canned crushed tomatoes (3 x 15 oz cans)45 oz
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef cut into pieces16 oz
-
spicy Italian sausages casings removed, cut into pieces7 oz
-
cooked pasta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
773.5 kJ /
184.9 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Lemon Garlic Chicken
30min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Beef Stroganoff
40min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Bolognese Sauce
1h 10min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Ground Beef Taco Filling
25min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min