Urządzenia i Akcesoria
Meat Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
14 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves5
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil½ oz
-
dry red wine4 oz
-
4 oz waterbeef broth4 oz
-
canned crushed tomatoes (3 x 15 oz cans)45 oz
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef cut into pieces16 oz
-
spicy Italian sausages casings removed, cut into pieces7 oz
-
cooked pasta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
773.5 kJ /
184.9 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Steamed Rice
25 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Slow Cooked Pot Roast
6 godz. 20 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Ground Beef Taco Filling
25 min