Slow Birnen in Rotweinsud

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Rotwein
    750 g
  • Portwein
    100 g
    100 g Wasser
  • Wasser
    250 g
  • Zucker
    350 g
  • Zimtstangen
    2
  • Sternanis
    2
  • Orangenschale, dünn abgeschält 2 Streifen (1 x 3-4 cm)
  • Birnen (je ca. 180 g), geschält
    4

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 651 kcal / 2726 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 126 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 18 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie