Bignè craquelin ai lamponi e cioccolato bianco

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pezzi

Składniki

Crema al cioccolato bianco
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
Ripieno di lamponi
  • di lamponi
    300 g
    300 g di lampone surgelato
  • di zucchero
    30 g
Crumble
  • di burro a temperatura ambiente, in pezzi
    80 g
  • di zucchero grezzo di canna
    70 g
  • di farina tipo 00
    80 g
Pasta al vapore
  • di acqua
    250 g
  • di burro in pezzi
    90 g
  • di zucchero
    10 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di farina tipo 00
    150 g
  • uova
    4
Crema al cioccolato bianco
  • di mascarpone freddo
    250 g
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo (opcjonalnie) per servire

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 35.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 19.1 g
Sód 219.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...