One pot pasta tomates, persillade et moules

2.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • 60 g de feuilles de persil frais
  • 20 g de sel
  • 70 g d'huile d'olive
  • 3 gousses d'ail
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 400 g de moules surgelées, préalablement décongelées
  • 400 g de pâtes sèches, type penne
  • 700 g d'eau
  • 2 c. à café de poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 428.1 kcal / 1791 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 56.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 1502.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...