Urządzenia i Akcesoria
Oktopus "à Lagareiro"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, festkochend klein, mit Haut1000 g
-
grobes Salz100 g
-
Wasser100 g
-
Oktopus (ca. 1000 g), in großen Stücken (siehe Tipp)1
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen6
-
Koriander, frisch20 g
-
Olivenöl200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
6994 mg
Białko
38 g
Kalorie
2630 kJ /
629 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chowder
45 Min
Garnelencurry
40 Min
Vitello Tonnato
24 Std.
Gulasch
2 Std. 20 Min
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25 Min
Garnelencremesuppe mit Baguette
1 Std.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Bukarest - Papanasi
45 Min
Miesmuscheln
25 Min
Traditionelle Hähnchen-Ramen
3 Std.
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Reis mit Meeresfrüchten
1 Std. 25 Min