Oktopus "à Lagareiro"

4.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen

Składniki

  • Kartoffeln, festkochend klein, mit Haut
    1000 g
  • grobes Salz
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Oktopus (ca. 1000 g), in großen Stücken (siehe Tipp)
    1
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    6
  • Koriander, frisch
    20 g
  • Olivenöl
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 6994 mg
Białko 38 g
Kalorie 2630 kJ / 629 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...