Urządzenia i Akcesoria
Oktopus "à Lagareiro"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Kartoffeln, festkochend klein, mit Haut1000 g
-
grobes Salz100 g
-
Wasser100 g
-
Oktopus (ca. 1000 g), in großen Stücken (siehe Tipp)1
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Knoblauchzehen6
-
Koriander, frisch20 g
-
Olivenöl200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
6994 mg
Białko
38 g
Kalorie
2630 kJ /
629 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello Tonnato
24 godz.
Die Brühe
3 godz.
Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree
1 godz. 35 min
Reis mit Meeresfrüchten
1 godz. 25 min
Rumänische Hackfleischröllchen (Mititei)
9 godz.
Drumsticks in BBQ-Chili
2 godz. 20 min
Kalbsragout im Brotlaib
6 godz. 30 min
Pot au Feu von Edelfischen
45 min
Koreanische Rindersuppe
2 godz. 30 min
Traditionelle Hähnchen-Ramen
3 godz.
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Andalusische Fischsuppe
50 min