Urządzenia i Akcesoria
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
baby red potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width10 oz
-
water plus extra to fill a bowl halfway16 oz
-
fresh green beans ends trimmed32 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season to taste1 tsp
-
garlic cloves2 oz
-
leeks white part only, cut into pieces8 oz
-
unsalted butter cut into pieces6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
865.5 kJ /
206.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min