Urządzenia i Akcesoria
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
baby red potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width10 oz
-
water plus extra to fill a bowl halfway16 oz
-
fresh green beans ends trimmed32 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season to taste1 tsp
-
garlic cloves2 oz
-
leeks white part only, cut into pieces8 oz
-
unsalted butter cut into pieces6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
865.5 kJ /
206.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
White Pesto Pasta
40 min
Quick Refried Beans
20 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Tortilla Soup
25 min