Urządzenia i Akcesoria
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
baby red potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width10 oz
-
water plus extra to fill a bowl halfway16 oz
-
fresh green beans ends trimmed32 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season to taste1 tsp
-
garlic cloves2 oz
-
leeks white part only, cut into pieces8 oz
-
unsalted butter cut into pieces6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
865.5 kJ /
206.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Apple Tart (TM6)
1 godz.
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min