Urządzenia i Akcesoria
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portions
Składniki
-
baby red potatoes ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width10 oz
-
water plus extra to fill a bowl halfway16 oz
-
fresh green beans ends trimmed32 oz
-
olive oil1 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season to taste1 tsp
-
garlic cloves2 oz
-
leeks white part only, cut into pieces8 oz
-
unsalted butter cut into pieces6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
249 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
865.5 kJ /
206.9 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Falafel Waffle
40 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min