Corona de pan con cranberries y pistachos

Corona de pan con cranberries y pistachos

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 rebanadas

Składniki

  • 1 cucharadita de sal
  • 400 g de harina y un poco más para enharinar
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 270 g de agua
  • 1 cucharada de romero seco
  • 60 g de cranberries deshidratados
  • 60 g de pistachos salados picados
  • 1 cucharada de romero fresco picado fino
  • 1 huevo
  • 3 cucharadas de leche
  • sal gruesa de mar para decorar

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 179.3 kcal / 750.1 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 3.4 g
Węglowodany 31.8 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 224.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...