Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Orange sponge cake
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Vegetarian nuggets
30 min
Best lemon drizzle cake
35 min