Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Kimchi queso dip
3 godz. 15 min
Pears in orange syrup
45 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min