Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Versatile smooth soup
45 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
White chocolate pistachio shake
Brak ocen
Portuguese bread
3 godz. 30 min