Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 168 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
728 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
130.8 kJ /
31.3 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Brak ocen
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1 godz. 5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Celery leaf gremolata
5 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Coriander pesto
5 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Homemade toasted muesli
30 min
Quick porridge
10 min