Urządzenia i Akcesoria
Peach Cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 portions
Składniki
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled, cut into pieces½ in.
-
sugar1 ½ oz
-
brown sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith½
-
frozen peaches20 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
cinnamon¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
unsalted butter diced2 oz
Biscuit Topping
-
all-purpose flour7 oz
-
sugar3 ½ oz
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
plain Greek yogurt4 ½ oz
-
large egg1
-
2 tbsp raw sugarturbinado sugar2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.7 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1385.8 kJ /
331.2 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
62.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dutch Baby Pancake
20 min
New Orleans Style Cheesecake
6 godz. 5 min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 godz. 30 min
Lemon Curd
1 godz.
Glazed Lemon Muffins
1 godz.
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Classic Yellow Cake
1 godz. 30 min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 40 min
Strawberry Shortcakes
45 min
Maple Buttermilk Biscuits
25 min
Breakfast Scones
30 min