Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16961 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
3962.2 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
228.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Shortcrust pastry with lard
35 Min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50 Min
Apple strudel
1 Std. 20 Min
Steamed chocolate flan cake
2 Std. 40 Min
Chunky guacamole
10 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Beef stock paste
3 Std.
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min