Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16961 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
3962.2 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
228.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Gluten free chocolate cake with nuts
1 godz. 10 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Creamy potato mash
30 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Lemonade scones
25 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Traditional sausage rolls
50 min