Urządzenia i Akcesoria
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1000 g
Składniki
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
16961 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
3962.2 kJ /
947 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
228.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Seafood Feast
1 Std.
Browning Beef Strips
Keine Bewertungen
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 Min
Margarita
5 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 Std. 15 Min
Vanilla Bean Syrup
30 Min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 Std.
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Fruity dream
10 Min