日式溏心蛋 (TM 5)

日式溏心蛋 (TM 5)

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 人份

Składniki

醃汁
  • 醬油
    90 克
  • 清酒
    90 克
  • 味醂
    90 克
  • 1 ½ 茶匙
煮蛋
  • 1800 克
  • 6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 904.7 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 500.8 kJ / 119.7 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...