Urządzenia i Akcesoria
日式溏心蛋 (TM 5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 人份
Składniki
醃汁
-
醬油90 克
-
清酒90 克
-
味醂90 克
-
糖1 ½ 茶匙
煮蛋
-
水1800 克
-
蛋6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
904.7 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
500.8 kJ /
119.7 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
健康小食蛋料理
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan