番茄火鍋湯底
TM6 TM5

番茄火鍋湯底

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 600 克 番茄 ,去蒂,切塊
  • 20 克 油
  • 90 克 洋蔥 ,約半顆
  • 5 克 薑 ,切片
  • 340 克 番茄汁 ,低鈉
  • 340 克 高湯 ,任一口味
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
398.6 kJ / 95.3 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
11.4 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
2.6 g
Sód
321.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy