南杏木瓜燉雪耳
TM5 TM6

南杏木瓜燉雪耳

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1200 克 水
  • 20 克 紅棗
  • 40 克 生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾
  • 200 克 木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • 100 克 新鮮白木耳 ,撕小塊
  • 120 克 冰糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
983.6 kJ / 235.3 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
45.6 g
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy