南杏木瓜燉雪耳

南杏木瓜燉雪耳

4.8 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 紅棗
    20 克
  • 生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾
    40 克
  • 木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • 新鮮白木耳 撕小塊
    100 克
  • 冰糖
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.5 g
Kalorie 983.6 kJ / 235.3 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 45.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...