牛肉肉燥飯

牛肉肉燥飯

4.6 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 乾香菇 泡軟,瀝乾
    15 克
  • 洋蔥 切片(約1公分)
    50 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約1公分)
    10 克
  • 30 克
  • 牛肉絲 切小丁(約1公分)
    400 克
  • 100 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    15 克
  • 冰糖
    25 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 紅蔥酥
    ½ - 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 2242.7 mg
Białko 86.5 g
Kalorie 4244.3 kJ / 1015.3 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 235.2 g
Węglowodany 68.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...