Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 去骨雞腿排
- 3 大匙 醬油
- 4 茶匙 糖
- 1 大匙 米酒
- 5 克 薑 ,切碎
- 15 克 米醋
- 10 克 烏醋
- 10 克 水
- 10 克 香油
- 1 茶匙 花椒粉
- 10 克 檸檬汁
- 20 克 蒜頭
- 20 克 新鮮紅辣椒
- 100 克 高麗菜 ,切細絲
- 20 克 蔥 ,切蔥花
- 10 克 新鮮香菜葉 ,略切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1821.6 kJ / 436.5 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 21.2 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 1.4 g